S5 Sports Nation - шаблон joomla Авто
CNI "Carmen Sylva"

Colegiul National de Informatica Carmen Sylva din Petrosani este o institutie de învatamânt de stat, în care functioneaza, în prezent, cu un numar de 37 de clase si 2 grupe de prescolaricu aproximativ 961 de elevi cu vârste cuprinse între 3 si 19 ani, majoritatea din Valea Jiului.

În cadrul liceului, pregatirea elevilor permite obtinerea de premii si mentiuni la diferite concursuri judetene, nationale si rezultate foarte bune la examenul de bacalaureat, admitere în învatamântul superior. La sfârsitul ciclului liceal, elevii absolventi ai claselor de informatica intensiv, matematica-informatica si engleza intensiv, obtin atestat profesional pe baza cunostintelor dobândite în liceu, în specialitatea informatica, respectiv engleza.

Programul activitatilor se desfasoara dimineata, în spatii dotate corespunzator la cele doua sedii, cu patru laboratoare de informatica, trei de fizica, doua de chimie, unul de biologie, si doua terenuri moderne, amenajate special pentru orele de sport asigurând o buna pregatire teoretica si practica având si conditii foarte bune pentru învatarea limbilor straine.